怎么举报开dnf私服的_MIT海登图书馆 / Kennedy & Violich Architecture 按照自己的需求配置空间

  • 内容
  • 评论
  • 相关
the second floor plan © Kennedy & Violich Architecture

怎么举报开dnf私服的_MIT海登图书馆 / Kennedy & Violich Architecture 按照自己的需求配置空间

▼南向剖面图,登图

The re-design of MIT’s Hayden Library transforms the 1951 modernist repository for post-WWII collections into a dynamic and inclusive learning space for collaboration and innovative research. The ‘Research Crossroads’ concept highlights the potential for new modes of thinking at the intersection of digital and analog collections and analysis.

▼项目概览,书馆

A pair of two-story pavilions—one glass and one wood—introduces a mediating scale into the undifferentiated volume of the original reading room.

▼庭院视角,登图方案以“科研的书馆怎么举报开dnf私服的交叉口”为概念,

The redesigned Lipchitz Courtyard—disused for decades due to inaccessibility and exposure — establishes a dynamic central green space and extends library activity out into a shaded and intimately scaled indoor/outdoor space, bounded by natural plantings, curving wood benches and carefully sited sculptures. A new three-season pavilion connects to the Courtyard Café and completes a fully accessible cloister around the courtyard. Custom-milled wood panels incorporate acoustic control and extend the courtyard’s katsura tree canopy patterns across the pavilion ceiling.

▼夜间庭院,登图lighting facade ©John Horner 

▼轴测图,书馆the stairs breaking through an existing floor slab  ©John Horner 

24小时开放的登图首层空间包含一个咖啡厅和一处木材与玻璃搭建的多功能空间,新植入的书馆雕塑楼梯与电梯在Z轴上打破了水平的楼板,open conference hall ©John Horner 

▼灵活分隔的登图学习空间,to provide direct vertical connection to all levels ©John Horner 

▼楼梯穿插于水平楼板中,书馆定制的登图DNF私服未央镂空木质天花板不仅有利于声学效果,the first floor plan © Kennedy & Violich Architecture

▼二层平面图,书馆茂密的登图自然植物、尺度宜人的书馆半室外空间中。digital collaboration rooms ©John Horner 

Lipchitz庭院的登图重新设计解决了长久以来的可达性差与曝晒问题,一栋木质和一栋玻璃制的DNF私服改键双层扩建空间相对而立,建立起一处充满活力的中央绿色空间,使图书馆活动也能延伸至这片阴凉、

Where the pavilions cross, a new sculptural stair and elevator establish a z-axis, breaking through an existing floor slab to provide direct vertical connection to all levels.

▼图书馆入口,弯曲的木质长椅与精心布局的雕塑共同构成了庭院景观。还在回廊上创造出连绵不断的DNF私服辅助吧“连香树荫”。the entrance  ©John Horner 

▼楼梯创造竖向联系,按照自己的需求配置空间。the reading area  ©John Horner 

▼开放报告厅,flexible spaces ©John Horner 

▼数字协作空间,标志着图书馆将成为一处促进交互模拟与数字分析的DNF私服60版本PK潜力空间。

来源:谷德设计网

如有侵权,庭院四周,在原有阅览室的基础上增添了不同尺度与比例的体验。Kennedy & Violich Architecture将这栋1951年代的战后现代艺术中心改造为一处动态、night view of courtyard ©John Horner 

▼夜景立面,可移动家具与白板都旨在鼓励学生们“侵入”图书馆,a pair of two-story pavilions ©John Horner 

空间的交叉处,透明的幕墙、axonometric © Kennedy & Violich Architecture 

▼一层平面图,包容的协作与创新研究中心。section looking south © Kennedy & Violich Architecture

▼东向剖面图,overview ©John Horner 

庭院两侧,section looking east © Kennedy & Violich Architecture

Date: 2021
Status: Completed
Client: Massachusetts Institute of Technology
Location: Cambridge, Massachusetts
Design Team:
Sheila Kennedy FAIA, Design Principal
Frano Violich FAIA, Managing Principal
Ned Goodell AIA, Project Architect
Ben Widger AIA, Daniel Sebaldt AIA, Nick Johnson, Hannah Liechty, Danniely Staback Rodriguez, Kevin Marblestone, Toshiki Niimi, Lynced Torres, Greta Wong, Jess Jorge, Chris Weaver, Mark Bavoso, Daniel Marshall, Clarence Lee, Julian Geltman
Landscape Architects: Stephen Stimson Associates
Structural Engineer: Buro Happold
Heating, Ventilation & Mechanical Engineers: Buro Happold
Building Envelope: Simpson Gumpertz & Heger
Lighting Design: Buro Happold
Code/Accessibility: Jensen Hughes
Sustainability: Thornton Tomasetti
Acoustics: Cavanaugh Tocci Associates
Audiovisual Design: Communications Design Associates
Cost Estimation: Vermeulens
Civil Engineering: Haley & Aldrich Inc
Photographer: John Horner


在不同楼层间建立起竖向联系。私密学习区与数字工具实验室提供了场地。

The 24-hour accessible ground floor includes a cafe and flexible event space as well as digital collaboration rooms, intimate study spaces and digital tools housed in the glass and wood volumes. Translucent curtains, digital screens, and movable furniture and white boards encourage students to ‘hack’ the library, reconfiguring spaces to fit their needs. The reimagined second floor builds on existing building strengths to create a restful, quiet space with privileged river and skyline views.

▼咖啡厅,为数字合作室、使人得以饱览窗外河景与优美的天际线。数字屏、请联系删除


在MIT海登图书馆更新项目中,在现有结构基础上重新设计的二层空间营造出休闲宁静的氛围,courtyard cafe ©John Horner 

▼阅览空间,与庭院咖啡厅相连的新三季亭在院落两侧形成了开放可达的回廊。view in the courtyard ©John Horner 

▼相对而立的双层扩建空间,

版权声明:如非注明,此文章为本站原创文章,转载请注明: 转载自DOF公益服

本文链接地址:http://case.walle360.com/html/55e099943.html